08 joulukuuta 2012

Ninkeli ! ♥

Sisko ja Ninka siis kävivät sunnuntaina. :3 Ja oih sulan koska neiti on niin söpöinen. ;__; Meillä oli oikein lystiä ja haimme Almankin tapaamaan Ninkeliä. Tytöt olivat tosi nätisti, pidimme Almaa sylissä ja Ninka nuuskutteli ahkerasti, hih. Lopulta se nuoleskeli Almelin korvia ja takatassuttimia. 8D Söpöliinit.


Almakin pysyi oikein rauhallisesti sylissä, vähän ehkä ressasi, kuten tuosta tokasta kuvasta näkyy. [: Ninka kävi myös mun huoneessa, missä Alman häkki on, ja sieltä lähti sitten liukkaasti karkuun, kun Alma oli niin pelottava. :-D

Kopukka-rukkanen pääsi taas sisälle yöksi, kun oli ne hirveen kovat pakkaset. Me ostimme sille viime vuonna soman, punaisen tyynyn Minimanista, kun ennen sitä se nukkui vaan peiton päällä. :3 Se on ehkä vähän pieni, mutta hyvin toimii. 


  
Aamulla Kopo pistettiin sitten ulos, mutta iskä oli asentanut sen kopin lattialle solumuovipatjan, kun aiemminhan siellä ei ollut mittään alustaa, ja annoin kopin ulkopuolellekin patjan, kun ei se aina nuku kopissa. Alkuun Kojo luuli, että tulin leikkimään, ja alkoi mielissään silppuamaan patjoja, hehe. Kyllä se sitten huomasi, että niien päällä on lämpimämpi.Lipaisuja ja tuhinaa kaaliaivoilta teille ruudun taakse. Itse pakenin ukille ja veliparka on kauhukakaroita hoitamassa.

ps. me siirryttiin picasasta photobucketiin ja hyvin toimii!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hih-hih, oon aikas rohkia, enkä pelännyt yhtään! ;) terv. Alma

   Poista
 2. Kyl mekin ton Alman kanssa leikittäs. Oltas melkein saman kokosiakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se ois varmaan aika ilonen, jos noin komeita mäyräkoiraita pääsis tapaamaan. ;) niin, oottehan te melkein samankokoisiakin. Mut mitäs ne kaniinimäyräkoirat ovat. Onko ne sitten kaniineja? Hmm.

   Poista

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!