08 syyskuuta 2012

Rapatassukka ja Kynsikäs

Terveeks! Täällä ei tapahdu mitään. En jaksa ottaa elukoista kuvia, koska tarvitsen aina jonkun lahjontavälineen. Esim. namia hehe. Noooh, kävimme tänään ainakin faunattaressa ja ostettiin Almalle isot säkilliset purua ja heinää sekä hianon kalkkikiven. Ja istuin niiden kanssa parturin odotuspenkillä odottamassa veljeä. Enkä toki kerännyt katseita.

takkupepukka:P
Mutta jaa, kävimme tänään Lauran&koirain kera lenkillä ja alkoi sataa, koirat olivat rottia ja rapaisia ja me myös. Sateenvarjot meinaan unohtui kotiin hups. Joo, ja sitten mentiin Lauralle ja siellä odotti herra Ticokoira, joka on muuten aika ihastuttava. :3

Mulla/äiskällä on edessä haaste, johon tarvitsee villieläimenkäsittelytodistuksen. Kynsienleikkuu. Pikku puppelilössykkä ei nääs kovinkaan pidä toimenpiteestä, vaikka olemme sitä pienestä pitäen harjoitelleet, neiti (takakoivet) on nimittäin kasvanut melkoisen muhkeaksi. Nojaa, toki jussi on hieman rauhoittunut, emmekä vielä luovuta. ;) Vinkkejä ja neuvoja saa tietysti antaa kommentilootan puolelle! :---)Alman kuvat vanhemman veljen ottamia hihiih. 

~ Kaaliaivot ~

2 kommenttia:

 1. Monasti meidän koirien ilmeet on sitten sitä luokkaa, että nyt sitä namia tänne. :D Ei ole nameilla avustettuna kovin luonnollisia ilmeitä. :P

  Silityksiä kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, niimpä! :D Meillä tuota koiraa on kehvelin vaikeeta saada kattomaan kameraan ilman napuroita ja nuo ilmeet onkin sit sitä luokkaa, hih. ;)

   Kiitos, rapsuja myös teiän pojille! :--)

   Poista

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!