01 syyskuuta 2012

Kamppeita: Kojooddi

Terveeks kaverit. Olen ollut taas hirveä, kun en ole tänne ehtinyt mitään postailla. Koulu on ilostuttanut arkeani, etten ole täällä rustaillut. :P Mutta sain tänään räpsittyä taas kuvia liittyen karvamammeliini Kojoon, ainaskin. Ja siitäpä muistui mieleen piiiitkän ajan takaa Alman tarvikepostaus, joten nyt tulee sille jatkoa. C:
Meiän dogi syö friskiesiä. Yleensä tuota lihaporkkanaa tai lammasriisiä. Hyvää on:--)
LAADUNTÄYTEISIÄ NAMUSELLEJA (.......)

Harjan lisäksi meillä on karsta koiran paksun alusvillan takia. Ei hassumpi. 8)
metalliset kipot on uskollisia!

myös niin uskollinen koppi ei oikeesti ole noin vino, minä oon niin hyvä kuvaaja. c:
 Napsin sitten hiukka kuvia herra pappakoirasta. Apuvälineenä Pirkka-tikku. Sillä selittyy tuo hullunkiilto hänen silmissään. :D Lahjonta on hyvä keino.


voi puss
yyh. rakkauspakettisemme.
 Öasdfkjl. Kojo on erisuloinen. ♥_♥ 

 Meille kuuluu muuten ihan mainiota. :3 Kojo&Amla ovat olleet keskimääräisen kilttejä pikku pupsukoita. Kopon kanssa ollaan lenkkeilty ahkerasti ja tavattu pikkuisia poikakoiria, joiden kanssa ollaan sitten vähän leikistelty. Kopukka on niin kiltti puppeli.<3<3 Alma on ollut myöskin nätisti, ja surullisenkuuluisilta yhyyvaleraskausyhyyhyolenäiti- kausilta olemme välttyneet. Tähän väliin huokasen helpotuksesta. Neiti on sen sijaan huolehtinut miun käsivarsien hygieniasta. Kuinka söpöä. :3


  
 Joo, anteksi. Tässä on mahtavat kuvatuotokset neitistä. :D Mutta niin, yritän kovasti rustailla tänne enemmän. :---) Nähdääään taaaas.

2 kommenttia:

  1. Mä suosittelisin laadukkaampaa ruokaa, kuin Friskies ja Pirkka. Ellet välttämättä halua syöttää väri-säilöntä-lisäaine-mössöä, jossa lihaprosentti on 4% sadasta, aika vähän eikö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervehdys. Joo-o, lauot ihan tosiasioita. Nuo Pirkka-jutskelit olivat tosin veljen lämminhenkinen lahja herra karvakorvalle, eikä niitä useimmiten tule osteltua. Ja tuosta Friskiesistä. Meillä on aina ollut hankaluuksia tuon Kopon kans löytää jotain syötävää muonaa, tiedäthän. Tähän silloin muinoin päädyttiin, tosin olen mietiskellyt tuota vaihtoa ja annoskoon lisäämistä, Kojo kun on aika hoikka poju. Palailen asiaan blogissa...ehkä joskus. ;) Kiitos kommentistasi!:---)

      Poista

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!