12 heinäkuuta 2012

myyriä

Eksyimme äiteen kera tässä taannoin faunattareen, ihan vahingossa. Onnettomuudeksemme sinne oli tuotu toukokuussa syntyneitä pikku lurppakaniineja. Kasa pieniä palleroita! Saatte arvata, olivatko he suloisia. Mm, ehkä. Jos vaikka voisimme tuoda yhden pikku karvamammelin Alman kaveriksi? :3

Mietin usein, oliko huoneessani asuva, juuri valeraskauttaan viettävä iloinen murmeli myös niiin kovin pieni. Hmmm, taisi olla. Eläinkaupassa asustelevat pienet pallerot tosin olivat myyntiin 10.8. Yhyy, itken. Taidan tehdä sinne silloin retken, poiketa sinne aivan ilman ajatusta.

Kidutanpa tähän väliin teitä vauveliinikuvilla pienestä kalmarista, hihi. (anteeksi, kännykkäni pikselimäärät eivät ole maata mullistavia, täyttä ulostetta jos näin kauniisti lausun. Mutta, en ollut tuolloin niin viisas, että ottaisin suuren kameran (lue: järjestelmäkamera) käyttöön)

hehe, hullu.Olen myös pohtinut, että totta kai kanit kasvavat isoiksi, mutta kaulapehmusteeseen viitaten, ei ole syytä alkaa solvaamaan pellettejä, vaan muhkeita annoskokoja. Ne katsokaas paisuivat huomaamattamme. Olemme tosin saaneet neitiä hieman solakampaan kuntoon. Keh, katsokaa, tein hienon ennen-jälkeen-kuvan. Jo tässä vaiheessa pyydän neiti Almalta anteeksi. Tuo eka kuva on hirveä.

Kaulatyynyke on pienentynyt huomattavasti. Huomatkaa myös viehkeät ripset kumpaisessakin kuvassa
 Alma näyttää kovin suivaantuneelta, koska räpsin hänestä kuvia. Anteksi.

Seikkailimme myös eilen sisareni kera ko. eläinpuodissa. Lumouduimme katselemaan kaikenmoisia eläintenosia, kuten naudan polvilumpioita. Päädyimme kuitenkin ostamaan possunkärsää ja hampaanhoitoluun koiralle ja Almalle porkkananapuroita. ;) Yllätykseksemme Kojo piti vihreästä puruluusta, toisin kuin ennen. Ostettiin ihan Kopon hampaiden takia, en usko että ne on hirmeen hyvässä kuosissa. :P

Laitan pari kuvaa hienoista ostoksistamme, mutta ensin haluan selventää, miksi tuo alla oleva hirviö näyttää tuolta, hihi. Katsokaas, olin viisas ja jätin luun koiralle ulos, kostean iloiseen kesäilmaan. Kopo ehti kaivaa sen maahan ja jouduin pesemään sen, hehe.

limasiili.

Alman herkkunapureita:)

hehe, tosi söpöö, siinä oli karvoja hyi:3

Karvaista torstaita! 

Ps. Ette haluaisi nähdä sitä purusiiliä nyt, kun se on kuivunut. Hän hilseilee. :D

Blogia katsottu 1000 kertaa:) Kiitos! 

4 kommenttia:

 1. Ihhihhihii, melkoinen monsterihirviö tuo Kopon limainen vihreä (ja huom. karvainen) purumörkö xD. En ollut tunnistaa ennen niin viehkeää simosiiliä. Mutta kivoja kuveja taas hei! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Limainen ja karvainen, VIHREÄ. Mmmmmm, kuulostaa hyvältä. Ja maukkaalta. Ja kuule koiras söi sen jo aikoja sitten! Hurja eläin:) Kiitos paljolti hei kehuista;)

   Poista
 2. Nää Alman ennen ja jälkeen-kuvat oli kyl hyviä :) Alma päässy kätevästi rantakuntoon. Ja mun mielestä kyl laihtunut myös poskistaan!
  nimim. minä ja Siiseli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kato, se on ny hirmee muskeli! Joo, nuo posket ei oo enää semmoiset pallerot, hihii :) ennen-kuva muistuttaa pullavaa hihhii ;) Kopuraa ei oo onneksi tarttennut laihduttaa, se olisi himuisen pölhää.
   -Ruu, karvakorva ja tyynykkeensä poislahjoittanut eläin.

   Ps. huomenna nähdään, hihhih? ;)

   Poista

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!