28 heinäkuuta 2012

Saamisia ja onnistumisia

1. WIHII, sain sen vihdoin. ;__; Nimittäin uuden Hurtan talutushihnan. :3 Siskoni ja tämän poikaystävä antoivat sen mulle synttärilahjaksi, hihii. ♥ Ja on meinaan superrrhiano! Tykkään kovasti. Kiiitooos M&L! :)

jipii! :)


2. Jess, saimme koiran pestyä tässä taannoin eräänä päivänä. Tunnetustihan tämä operaatio ei ole lainkaan mitään silkkaa kauraa kummallekaan osapuolelle, krhm. Nooh, kyllähän herra koira siitä sitten rauhoittui, säilyimme pahemmilta mielipahoilta, hihii ;) Samalla kertaa Kopukka pääsi vapauteen myös iänikuisista rastoistaan ja mahatakuistaan, ikean kangassakset ovat kätevä väline, ehehe. Harjailin koirasta hurjan nurmipyörymishepulin jälkeen hartaasti ja nypin mahasta vielä takkuja. Tänään sitten huomasin Kojon karvan olevan irtoamispisteessä, joten tartuin urheasti karstaan. Ja pörrökarvansa pienten väliajoin tiputtavien koirien (omistettu erityisesti ko. koiran rotutovereille.) omistajat, tehän tiedätte sen määrän, mikä koirasta lähtee villaa. Päätin juuri olla jalomielinen ja listata teille, hyvät lukijani, tarvikkeita, mitä teillä olisi terveellisyyden ja muun positiivisuuden kannalta olla messissä, vaikken oleta, että kukaan tätä lukeekaan. Siispä, varaa mukaan:

- Aikaa, runsaalla mittakaavalla mitoitettuna
- Kärsivällisyyttä napata ajoittain sinua karkaavaa karvakorvaa kainaloosi
- Näppärät sormet, joilla saat karstan tai muun välineen tyhjennettyä karvasta ennen kuin kohteesi ehtii livahtaa esim. koppiin
- Matalan, auktoriteettisen äänen, jolla saat kutsuttua karanneen karvahepun
- Karsta tai muu kiva harja olisi myös kätevä (tosin, lapikkaan karvaa saa kätsysti nypittyä myös sormin, se kun lähtee hianosti karvatukkoina irti hihii)

Hupsista, ei ollut oikeestaan alunperin listata tällaista litaniaa vinkkejä koiranharjaamisen varalle, aivan kun kukaan ei osaisi harjata koiraa. Mm, olen tomppeli. Mutta, jos oikein syvällisesti ajattelen, kyseistä Kopolaista ei olekaan mikään munkkipossu tyhjentää villavasta alusvaatetuksestaan, varsinkaan, kun naapurin koira käy tervehtimässä. Joo, siitä ei sitten sen enempää höm. Hyhyy, olin tonttu enkä räpsäissyt herran uudesta tyylistä kuvaa, joten laitan jonkun kivan ja näpäkän, mutta vanhan otoksen tähän kohtaa.


hihii
Kaikenkaikkiaan, sain koiraan kivasti karstattua ja saimme pää pystyssä tepastella lenkillä sekä uuden hihnan kera, että hienostuneessa kesälookissa, jos ne nyt näin ensialkuun vetäisivät tyttödoggeja puoleen. ;) Jaa, ne niistä tyttösistä, nähtiin yksi poikalabbis ja viiden metrin etäisyydeltä sukupuoleltaan tuntematon afgaani. Peijakas.

ps. Voi hiisi, kyllähän Kopokki näki tänään yhen kivan tyttösen. Pipsan nimittäin. ♥ H&S toivat Pipsukkaisen kylään taas, hän kun oli Hennillä taas hoidossa. Kävimme mm. rannalla ja tapasimme siellä kivoja koirakameleita, hihii. Kopo tosin ei päässyt, sillä hänelle aika olisi käynyt pitkäksi, eivätkä jotkut niistä koiraista olisivat olleet niin kivoja. :c Mutta mentiin sitten Kojon kanssa kiva lenkki illalla :)). Kerron vaikka sit seuraavan kerran Pipsan vierailusta ja hienosta rantareissusta (täältä sai lukea Pipukasta ekan kerran!).

pps. Anteeksi, te kaneistapitävät lukijani, etten ole taas aikoihin postannut Almatuksesta. Neiti on pitänyt kaikkien onneksi hiljaiseloa valeraskauden osalta. Ja ainiin, saihan Alma hienon napurapallon synttärilahjanani!

hihii, eks oo hiano? c:
ppps. ÄRRÄRR, olen ihan toivoton. En ole vieläkään toteuttanut tarvikepostausta Kopon osalta! Jos vaikka saisin sen joskus tehtyä. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!