18 kesäkuuta 2012

Neidin uusi koppero ja muuta huisin hupaisaa

Olen saapunut leiriltä hyvin väsyneenä (mutta en toki tunnusta valvoneeni, ei en toki) ja toin tuliaisena pienimuotoisen lunssan. Leiri oli yllättävän hieno, kiitos kaikki ihmiset siitä. <3 Nyt palaan normaaliin (lue: epänormaaliin) arkeen.

Tästä siis eläinuutisiin. Alma yllätti meidät viime viikolla hurjasti olettamalla, että pian hänelle tulee pentuja. Oli melko hykerryttävää löytää neiti nyhjäämästä kopistaan karvakasan keskeltä. Onneksi niinkutsuttu valeraskaus loppui aivan pian (minun jo lähdettyä leirille, keh keh). Neiti piristyi äiskän (ja muiden..) hoidossa ja pomppikin jo pian iloisesti. Jossain netissä luki, että koppi täytyy tyhjentää hienovaraisesti, ja pian äiskä osti hänelle aivan uuden kopin, tällä kertaa mallia puukoppi. Sen käyttötarkoitus on tosin hieman eri. Sen sisäpuolta käytetään varastona, katto on lepotarkoitukseen. En aivan ymmärrä tätä logiikkaa, mutta en valita. 

(Tiedän, blogger kakkii taas kerran näiden fonttien kanssa, en tykkää :c) 
 Tässä siis Alman uusi koppi. Faunattaresta, toivottavasti kestää hieman pidempään kuin iänikuiset pahvimörskät.. ;)

Almaa väsytti kovasti.
  Ennen leiriä pomputin Almaa ja räpsin taas hiukkan kuvia.

Tiedän, kanini on hyvin kaunis <3


Päätön.
 Kopo on säilynyt tietääkseni iloisena itsenään, meidän pikkuruinen halipappa (?♥). Hän kun ei protestoi kovin äänekkäästi (toisin kuin sisällä kuningattarellisessa korkeudessaan elävä neito) ja pyrkii usein ilmoittamaan ääntä sisältävät ilmoitukset kopissa.


Tämän myötä toivotankin teille, rakkahat lukijani, myös Hyvää Juhannusta joka iikalle (jos blogiani lukee tällä hetkellä jonkin sortin Iikka, sehän olisi suuri kunnia) sillä luulen, että postailu jää sitä ennen välistä, heh keh. ;)

Ps. Leirilläkään en täysin päässyt eroon karvaisista ystävistämme (heh heh), vaan vartiokoirina toimivat muun muassa Mustakorva, Nuppu sekä Aada. Hyvin rakastettavia olentoja. (:

Pps. Epäilen Alman lajia. Luulen hänen olevan jotain koiran, minipossun ja kengurun väliltä. Tänään hän nimittäin nukkui jokseenkin pötkylästi, ja muistutti hieman koiraa. Hmmm.

4 kommenttia:

 1. Alma on kyllä ylisöpö ja onpa se saanu hienon möksän. Kivat kuviot ja kaikkee hienoo. Alman kuvat oli hauskoja, meitä äipän kanssa nauratti, varsinkin se päätön pupu, hih.

  Kivaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alma kiittää syvästi kehuista. Hänkin tykkää eripaljon niistä kuvioista:) Hih hii, Alma yrittää usein kovin päättömästi pyrkiä sängylle;)

   Terkkuja äipälle ja rapsutuksia sinulle (ja pian myös pikku-Tuiskulle;)) sekä mukavaata juhannusta♥

   Poista
 2. Ompa kiva toi Alman uus mökki :) Niin ja suloisia kuvia! + Kivaa juhannusta teillekkin :)!
  -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Minäkin tykkään tuosta mökistä ;)

   Kiitos ja samoin! :)

   Poista

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!