06 kesäkuuta 2012

Kuvat kuuluvat kesään

Olen laiska. Luulen etten jaksa kirjoittaa tähän postauskeen koirankarvan vertaa tekstiä, sillä kesäloma on lamauttanut itsekurin sisässäni, mutta yritän hillitä itseni sen suuremmilta paheilta. Kuvat puhukoot puolestaan.

Kopo, pieni halipyöriäinen :3

Kesän lapsi mä ooooooon..
Etsi kuvasta koira.
Näinpä juuri. Olin siis ulkoiluttamassa kameraa ja koiraa. Älynväläyksenä laitoin kameraan hihnan, sillä käteni olivat hiukkaisen täynnä, koskapa mukaan tarttui myös sateenvarjo, joka osoittautui hyvinkin tarpeelliseksi näin kesäsäässä. Loppuun vielä muutaman kuvan eiliseltä, jolloin Alma oli tuhma ja tuhosi kuvaamataidossa valmistamani hienon kansion (joka ensinnäkin on valmistettu paperista, ja toiseksikin eh, eh, minullahan aina on kamera kourassa, kun sattuu jotain tällaista hassunhauskaa). Ei siis siitä tilanteesta yhtä ainutta kuvaa. Siitä piti nyt niin välttämättä kertoa.

tää on jotenkin jänskä kuva c:
Heh, noi kaikki Alman kuvat olikin Lauran ottamia:D Mutta, yritän syvästi syventyä blogiin, jotta te, rakkaat lukijani, saisitte jotain elämää suurempaa tästä blogista irti (öh, sitä ei liene tapahtuvan lähitulevaisuudessa, vaikka kuinka uhoan:P). Nauttikaamme kesän iloista, ja myös vaihtelevasti kesälomasta, kullakin oma kesänsä heh.

ps. Kuulin näin facebookissa surffailessani, että pian alkaa (näin sherlokkina ja suurenmoisella englannintaidolla ymmärtääkseni) viimeinen kausi Koirakuiskaajaa. :( Olen surun mustaama. Onhan Cesarin sarja ehkä parhaasta päästä, mitä televiissiosta tulee. Nyyh, kamalaa.

2 kommenttia:

 1. Cesar kertoi live-esityksessään, että hänellä alkaa uusi sarja, joka tehdään Euroopassa. Siellä hän pelastaa kodittomia koiria ja etsii niille uudet hyvät kodit :) Myös Cesarin poika saa oman tv-sarjan, "Pentukuiskaajan". Siinä ennaltaehkäistään koirien ongelmia ihan pentuiästä asti, ettei ihmisten tarvisi pyytää Cesaria apuun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Woo, no hyvä:) Sinähän olitkin siellä silloin kattomassa, minä kadehdin;)
   kiitos tiedosta, taidanpa siis alkaa katsomaan Pentukuiskaajaa, ja sitä toista(:
   Rapsut Danalle ja Lennylle :)

   Poista

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!