23 maaliskuuta 2012

Lenkkiä ja haaveita..

Oltiin tänään taas Lauran&koirain kera lenkkeilemässä ja tattadaa, muistin kameran! Oli taas niiin hieno ilma, että aivojeni kuvauspuolisko miltei kihisi sitä katsellessa. Koirat olivat mielissään, ja päätimme suunnata suuntausvaistomme kohti Liutun rantaa. Eräät viimeisetkin kylähullun maineen ansainneet tulivat vielä jäältä koirain kanssa. Minä taasen sain märät sukat liukastellessani puolilahoilla tennareillani vesilätäkössä. Kyllä se kesä sieltä joskus tulee! :D

Vai on Martti Mäyryskoira käyskennellyt tästä...

Nättimys-Nuppu. <3


Nuppusen oli ihan pakko käydä lumipenkomassa hajuja. (:

Ärr, sula turha lumi!
Hei kaveri, annakko mulle ton juuston jo?
Kuten ekasta kuvasta näkyy, Nupulla on fleksi. Ja viim. kuvasta näkyy, mikäs se roikale tuo punainen on?? Minäkin tahtoisin fleksin, se on paaljon helpompi. Siitä sain havainnollistuksen saadessani talustaa Nuppulia ja Laura Kopoa... ;D Ennen Kopolla oli joskus fleksi, joka ei oikein toiminut, koskapa kyseinen herra oli hieman liian riahakas ja vapaamielinen. :P Mutta nykyään tämä olisi hyvinkin toimiva kapistus. Petnapissa oli hyvinkin halvalla Flexin Classic fleksi. Toivomuslistalle siis. ;)

Almalle kuuluu ihan hyvää, arkeen on kuulunut kakkimista, ruokailemista, satunnaista hepuloimista, kakkimista ja papanoimista. Vessalautasen (ja sen ympäristön) saldo on ollut siis kiitettävä.

Eipä tässä muuta, näkyillään, tai ainaskin kirjaillaan ylös kommenttilootaan, kiitos. :D

Ps. Laura nyppi Nupun jo melkein kokonaan, nyt selkä on ihanan pehmoinen ja musta. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!