04 helmikuuta 2012

Lomailupostaus :)

Olen selvinnyt kohtalaisen hyvin lomasta, tähän asti. Siis ilman ikävää. Pakkasesta en selviä, sen takia olenkin viettänyt aikaani sisällä. Koneella. Petsiessä. Blogspotissa. Kaaliaivojen kolttosten parissa. Hihhii. Oon aika pahis ja nörtti. :P

Tietokoneilun lisäksi olen tehnyt erinäisiä käsitöitä. Lankana minulla on suorastaan huonon ja vanhan langan lisäksi Novitan Polku-lankaa mukana. :) Värinä on paprika, se on mielestäni tosi kivan väristä. Taidanpa neuloa sukat.

Olen tehnyt tähän mennessä kahdet sukat, lapaset, pipon, puolitoista kaulaliinaa, melkein amigurumi-ukkelin ja muuta pientä roinaa. Se on aika saavutus minulta, nakkisormiselta käsityöläiseltä.

Välikevennyskuva: Kojo the lumimies ♥
Selailin kuvia tietskarilta, ja isi sanoi, että 'laita plokiis kuvia vanhoista koirista'. No minäpä etsin, ja löysin, ja laitanpa kuvan tai parin (tai muutaman) tänne Fannista ja Isabellasta, hih :)

ms Fanni ♥

Ylläolevasta kuvasta anteeksipyyntö sisarelleni, koskapa julkaisin komean kuvan hänestä ilman lupaa :P

Isabella-neiti :)
Koirain lisäksi löysin kuvan vanhoista pupusista, herra Kanisesta, Pilvistä ja Lumikista :)

Terveeks, mitäs kuuluu? :P
Ja tähän kuvasuman loppuun ajattelin laittaa kuvan, joka ei liity lemmikkyyteen yhtään mitenkään eli kuvan seeprasta Nepalissa.

Raitapeppu :3

Tuosta seeprakuvasta en tiedä, onko se eläintarhasta tai mistä, mutta villieläimiä eläintarhassa en suvaitse. Aika teräväisesti sanottu, vai? ;)

Oltiin tässä taas äsken ulkona kävelylenkillä, ilman koiraa, oli kyllä köyhää. Tosiaan köyhää ja typeryyttä ja tylsää. Mutta se on pakko sanoa, siellä on, totta vie jäätävää! Koira olisi senkin takia hyvä, saisi reidet lämpimäksi, kun koira tulisi päälle nukkumaan. Hahaa, taas yksi syy lisää, miksi Kopo tarttee kaverin. Oisko vähän cool?

Heei! Oon Alma
Huh ja hei, tuli taas vähän turhaa tekstiä, joo, mutta ei ole muuta tekemistä. :P Koittakaa pärjätä ulkona dogien kanssa, kunnolla päälle molemmille! Jos koira ei omista omasta takaa toppatakkia ja villahousuja, siis.

Koiratarpeeni taitaa olla niin suuri, että olen kohta mitä luultavimmin tonkimassa nurkista villakoiria. Naapurit, jos näette ikkunasta nurkkianuohoavan neidin, se en ole minä!

Hyvää viikonlopun jatkoa! :)

Ps. Tänne saa edelleen liittyä lukijaksi ;) Tsih!

4 kommenttia:

 1. Kojomies on oikealla asialla :) Täällä lappalaispojat nostelee tassuja ulkosalla, että kovin kauaa niitä ei siellä voi pitää. Lenkeillä ei ole mitään ongelmaa, mutta jos vaan istuksii niin sitten vilu yllättää.

  Kiva nähdä kuvia teidän aikaisimmista lemmikeistä - nuiden kuvien katselu on erityisen kivaa. :)

  VastaaPoista
 2. joo, kennelistä katsotaan tuimasti, että päästäpä nyt sisään! :D lenkillä kyllä pärjätään, jep. :)

  Itsekään en ehtinyt noita koiria kai näkemään, joten kiva näitä on katsella ja ihastella. ;))

  VastaaPoista
 3. Heips!
  Fanni on I-H-A-N-A! Minkä rotuinen se oli, vai oliko se sekarotuinen ? :)

  VastaaPoista
 4. Terveeks :) on se juu aika söpis ;P Fanni oli nepalinvuoristokoira, ei niitä ole kai suomessa ennään, jos semmoista halajaisit.. ;D

  VastaaPoista

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!