03 helmikuuta 2012

Asiaa ja ei-niin-asiaa

Ajattelin ajan kuluksi rustata jotain plokiini, jossa on hurjasti lukijoita. :) Hihii. No, itse olen taas lomalla kauhukakruista (ukilla:)), kuten otsikosta näkyy. Yritän olla ajattelematta mitään karvaista tai eläimellistä, joka alkaa koolla tai aalla. Kuitenkin saamatta hullun mainetta pinnistellessäni ilmeikkäästi ja hokien 'en ajattele karvaisia asioita, en ajattele karvaisia asioita...' Joo. Muuten vois tulla ikävä. Se ois tosi ikävää, tsih.

Pakkanen on kiristynyt melkoisesti joulukuusta, jolloin keli oli syksyinen. Nyt on pakastunut senkin edestä, ja Kopon mielestä sisällä on kivempaa. Me olemmekin ottaneet pojun (puolen tähden) hotelliin eli sisälle melko tiuhaan tahtiin, ja Kopsu rötköttääkin tyytyväisenä omalla, punaisella tyynyllään, usein peppu patteria vasten. Tämän sisälläoloajan myötä myös juustoa on kadonnut mystisesti jääkaapista. Huih. Minua on turha syyttää, kiistän kaiken ehdottomasti.

Lenkillä: "Anna namia!"

Noilla silmillä herra keplottelee itsensä sisälle ♥
Laitoin tänään Almalle taas harjoitustauon jälkeen valjaita, joka onnistuikin mainiosti. Tosin tytsy rakastaa kaulamakkaraansa niin paljon, että niitä oli pakottava tarve jäystää. Näin tehtiin monessa erässä. Valjasapaattisuudesta ei ollut tietoakaan, vaan hepuloitiin kohtalaisesti.. Hyvä näin.
Tässäpä tuoreita valjastelukuvia tältä päivältä:


Anteeks, mut mitä sä sanoit mun kaulamakkarasta?!
Asiasta kolmanteen, mikäli superpostaukseeni mahtuu. Siis Koirakuiskaajaan. Minusta hän on tosi hyvä koirain kanssa, vaikkakin eräät eläinaktivistit väittävät pelostelun liittyvän hänen koulutustapaansa, höps. Noo, mielipiteensä kullakin. ;) Tämä Cesar kuulemani mukaan tulossa myös Suomeen, tsihhih. Cesarin entinen oikea käsi Daddy ja nykyinen Junior on ihania! :)

Yritän kavuta tästä tietskarilta tuohon ehanaan pakkassäähän ilman ihanaa karvakaveriani.. :P Ei taida onnistua.

Hyvää viikonloppua, toivottavasti pakkaset hellittää :)

4 kommenttia:

 1. kitos :) kopolla on hyvin monipuoliset silmät ;) tossa salamalla otetussa kuvassa sillä on laser-silmät, hihii :)

  VastaaPoista
 2. Meinasin juuri tulla kirjoittamaan että taitaa pupu olla selvästi naaras, kun sillä on leukapussi mutta tuollahan sen nimi jo lukeekin. Alma, eli tyttö siis mitä ilmeisemmin :)

  Uroskanit harvemmin saavat leukapussia, naarailla se on yleistä etenkin tietyillä roduilla. Perimäkin kylä vaikuttaa, sillä minullakin on pari kania joilla ei ole kummoistakaan leukapussia vaikka ovat jo parivuotiaita, mutta yhdellekin tuli jo puolen vuoden iässä.

  Alma on söötti :)

  VastaaPoista
 3. Joo, neiti on ;)

  Leukapussista jossain sanottiin, että sitä on vaikea saada sitten pois, vaikka laihduttaisi. Ei se paljolti haittaa, muutakuin, että tulee vähän eteen kun yrittää peseytyä.. :P

  Kiitos kehusta, teilläkin on söpöjä pupusia :)

  VastaaPoista

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!