10 tammikuuta 2012

Vapauden hurmaa :P

Jup, otsikko vastaa melko täydellisesti Kojon periaatteita, itkupotkukaudesta ei päästy ihan niin helpolla. Juoksuaikaisten tytsykavereiden luo mennään meinaas vaikka kennelin seinän läpi. Ja niin tehtiin. Ystäväinen odotti jo ihan naapurissa, onneksi, ettei ison tien toisella puolen, mutta vastaan sattui ovi. Nooh, kärsivällisyyttä se pienikin on, ja sitä oli ihan pikkusen Kopon kallossa, joten jäätiinpä makailemaan oven toiselle puolelle. :) Hohhoo, varmasti näkemisen arvoista. Huomaamaton Poko ajatteli kohta pääsevänsä sisään, mutta pian tyttöhaukun ihmiset kilauttivat Kopon kaulapannassa olevaan numeroon, elikkä meidän äiskälle.. :) Ei noloa, eihän? Ei toki.

        
Vanha kuva pojusta, taas vaihteen vuoksi. :)
Alman valjaskoulutus on jäänyt melko vähälle, en tunnusta. Sen sijaan liikuntaa on saatu, nimittäin massiiviskoipirasitusta. Omistajan ajukopassakin on havaittu aika ajoin lievää rasitusta, joka johtunee kyseisestä harrastuksesta.

Alman kaksossisko.

Omasta puolestani nyt saisi olla helmikuu, mielellään viimeinen viikko, eräästä satunnaisesta syystä, joka tunnetaan nimellä, joka alkaa koolla. Hyh.

                                                    Hyvää viikonjatkoa :))

4 kommenttia:

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!