06 tammikuuta 2012

Pyörimistä ja ikävää :))

Olen yrittänyt opettaa Kojolle käskystä pyörähtämistä. Käskysanaksi valitsin ympyrä, mutta lyhykäisempi on aina parempi. :) Palkkiona on toiminut niin juusto, pedigreen schmackos ja piparkaakkutalo :P Aika hyvin Kopsu oppii, tosin pitäisi makupaloja ja kädellä ohjaamista vähentämään, Kojo kun ei ajattele sillä tavoin itse ollenkaan :) Noh, ei tässä tokokoiraa olla opettamassakaan. ;)

Kesäkuva kiinnikytketystä Kopsusta ;)


Olen itse ukilla, niinsanotusti lomalla hurjista ipanoista. Mutta ei-niin-yllätykseksi on ilmennyt jonkinasteista ikävää. Onnekseni (ja muiden myös) en ole sortunut katselemaan kuvia. Siinä vaiheessa olisi jo itsensäkasaamisen paikka.


Edellisestä sanomisestani huolimatta söpöstelen laittamalla kuvan Alman valtavista koivista ja villavista varvasväleistä. Hihhiih.

Alma ja massiiviset koivet.
Almastuksen peppu ja villaa.Mainitsen vain pikkiriikkisen nimipäivästäni, joka oli tässä eräänä päivänä, sen vertta, että sain koirakirjan. :D Jee. Nimi oli Hyvä koira kotiin, siinä käsiteltiin oikean koirarodun valintaa, ei ehkä ihan ajankohtainen meitsille (taino, kuka tietää?), mutta oikein hyvä kirja. :)

Toivottavasti palailen seuraavan kerran kirjoittelemaan niinikään ilman ikävää. Oih.

Vauva-Alma :)

2 kommenttia:

  1. Kyl toi Alma varmasti loikkaa pitkälle noilla komeilla koivillaan. Oikein söpönen karvapallukka. Tykkään.

    VastaaPoista
  2. Jeah :) Alma kiittää kehuista. Myrskykin oikein ihana makkarasukka ;)

    VastaaPoista

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!