28 tammikuuta 2012

Lumi-, koira- ja kaniuutisia, tsih.

Olimme tänään herra Kopsin kanssa lenkillä kera LauraAnnikan ja Nupun. :) Siellä on lenkistä enempi kuvia, Koposta ja Nupusta, itselläni kun ei kameraa ollut mukana, höh. Laura on muuten tehnyt myös plokin ihmistenjutuista. Ja ei, en vihjaa, etteivätkö dogi-ihmiset ole ihmisiä. :P

Lenkillä oli superhubaa, lunta oli paaljon ja meidän tunnettu lumipetomme oli hurja. Nuppu sen sijaan ei hangessa jalkojen pituuden vuoksi jaksanut juosta, mutta sylissä oli mukava matkustaa. ;) Yritimme myös tässä taannoin lenkittää Ticoa ja Kopua kaksin, mutta ei siitä mitään oikein tullut.. :( Lapinkoirahaukku raikui, mutta aika lähelle päästiin silti!

hohoo, laadukasta.


Joudun myöntämään, että pentukuume ei hellitä, eijeiei. Olen tullut senmoisiin tuloksiin, että tähän ainoa lääke on pentu. Joo-o. Kantsii käydä kahtomassa lapinkoirain pentuphotoja täältä. (Ei auta pentukuumeeseen :)) Olisin muuten vähän lainannut kuvia, mutku ei niitä saa. Phöh.

Sittenpä muihin aiheisiin, jotka jotakuinkin rajoittuvat Almaan. :) Höhöö, no ei se haittaa. Tänäänkin Lauralla olisi ollut superhyviä kuvia mursusta, mutta mulla ei. Hööh.

Moums-moums.

Alman harrastusmahdollisuudet ovat hiukan laventuneet kiireiden takia, eivät toki kokonaan. Eiei. Ei suinkaan. Uusia sellaisia Alma on keksinyt, nimittäin kakkakasvin kasvattamisen. Joo, se on varmaan tosi hauskaa jostain perspektiivistä tutkiskeltuna, ja lannoitteena ja kastelunesteenä käytetään luonnollisesti sitä keltaista.

Jeah, mä pompin ja oon seko.


Yhteisten uutisten kategoriaan lisäystä: veli päätti tutustuttaa pAlman ja Kopon, molempien ollessa sisällä. Mielipiteeni oli selvä: "Hei, se syö sen, ootsä hullu?" Mutta kuinka ollakkaan, Kopo käyttäytyi esimerkillisen sievästi katsomalla viereltä sylissä olevaa pupua. Oih, söpövää :) Yhteiskuvaa emme sentään kehdanneet ottaa ja laittaa tänne, sehän nolaisi pojun muiden plokikoirien silmissä. Se ei olisi suotavaa.

Ajattelin muokata plokin ulkoasua joskus. Normalisoida sen utopisesta (kaali-eläin-hulluus)maailmastani johonkin, mitä te voisitte ymmärtää. Tai voisin toki ladata automaattitulkin, johon syötetään sanoja. Kätsyä. Tai sitten ehkä voisin tehdä toisen plokin, jossa käsittelisin asioita oman eläinmaailmani ulkopuolelta. Ehkä.

Khehee, oon hullu!

Kolme kaaliaivoa kaipaa lisää lukijoita, tänne saa siis tulla lukemaan. En lähetä virtuaaliverikoiria peräänne, ei tartte pelätä, hehheh.

Hyvää loppuviikkoa, menkää nautiskelemaan lumesta, koiran kanssa tai ilman. ;)

4 kommenttia:

 1. hyvä teksti jälleen kerran, ja voi että kun noi lapinpennut on ihaniaa <3 :)

  VastaaPoista
 2. kitos, olen imarreltu ;) sun ei kantsi kattoo niitä kuvia.. :P kihhih. oli kivaa lenkillä :)

  VastaaPoista
 3. Talvella on ihana lenkkeillä, jos vain ihmiset tarkenee :D

  VastaaPoista
 4. totta, itellänikin oli posket kovilla :D

  VastaaPoista

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!