20 tammikuuta 2012

Lörpsöttelyä ja mielenkiintoisia kuvia (?) :))

Eipä tässä mitään erikoista asiaa, mutta plokipäivitykset ovat välttämätön lisä elämään, piste.

Älkää kysykö hienoista purkkityynyasetelmistani yhtään mitään.
(Takana olevasta peräkärristä ei myöskään mielellään saa esittää kysymyksiä. Keh.)
Minusta niinkutsutut vaihekuvat ovat vallan mainioita, oli kamera järjestelmällinen tai ei. Niissä on jotain viehättävää ja yllättävän piristävää. Joo, en aio liioitella. Möh.

maman vauhdikas hiiviskelijä.

Mulla on samsungin ES15 ihan tavallinen kamera, joka on patterikäyttöinen, ei maailman kätevintä. ;) Se on muuten ihan silleesti hyvä ja tulee (joskus) aika tarkkoja kuvia. :P

Alma-punatassukalla oli laadukas kalkkikivi ;)

Tässä plokipäivityksen kahvitauon (?) aikana ehdin muokata Kopon kennelin ovenedustaa, jolloin Kopsu päätti vetää hepulin pihassa ja ravasikin melkoisesti lopulta päätyen tielle.. Hujups.

Kopon kiinniottaminen tieltä hajujen perästä on taitolaji, sillä sieraimet ovat yllättävän vahvat vetämään jonnekin jorpakkoon ja pissitauon aikana on iskettävä. Pitää huutaa tosi kovalti 'KOPULIII!!' (sorke vaan naapurit :P) ja juosta pakoon n. 79 km/s pihaan, olen meinaan niin vastustamaton, että Kopo seuraa perässä, hah. Kiinniottaminen suoritettu. Oon aika pahis siinä.

Joku tarkkasilmäinen voi huomata jonkin koiraeläimen kuvassa.

Se on toinen juttu sitten kun on se tyttöystäväitkuaika. Sillon ei karjumiset auta, ei. Silloin pitää olla tosi ovela.

Taidan tästä hiiviskellä Kopon kanssa hiljaisesti lenkuralle, josko selvittäisiin siitä ilman naapuruston reklamaatiota. Ei vaan, naapurit ovat aina sopuisia, eikö? :P

Hyvää viikonloppua, huoh. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!