05 tammikuuta 2012

Huoh.

Kojolla on nyt se tyttöystäväitkuhormonikausi meneillään. Jaa, itkua ja parkua kuuluu yöt ja päivät. Piparkakkukaan ei maistu. :P Vähänks tyhmää.

Onni on koirakaverit. Siis Nuppu. :D Hahaa, yritetäänpä nyt kulkea kahden kauhukakaran kanssa kauniisti, ei onnistu, ei. :) Sitten kun tulee iso koira ohi, niin sille haukutaan oikein yhdessä ja kovaa. Hahaaha, tosi huisia.

Sitten kun on lenkittäjillä kuvaussessio, koirilla on itsensäsinkoamishetki. Jee, sekin on tosi kivaa.

Kojon nenä vetää tosi kovaa.

Nuppu on toisinaan aika hurrja.


Noh, eipä meillä mitään tokokoiria ole, mutta olisihan se aika kivaa, jos ihan jokaiselle uroskoiralle ei haukuttaisi, mutta minkä mahtaa.. :P Tosin, samaisen LauraAnnikan toiselle koiralle, joka sattuu olemaan uros, ei haukuttu laisinkaan, eikä vedetty haluanhaistaatuotapäästäirti-tyylisesti. Jee, hyvä Poko :D

Itsepä pakenin maman ja papan kanssa ukille, Paimioon, ja veli passitettiin hoitamaan kauhukakaroita. :) Hahhaa. Matkasta Paimioon voin mainita, että pohjanmaanpastilli on viisas keksintö. Njam.

Joo, Alman valjaskoulutus on jäänyt vähemmälle, öhöm. Mutta muuten liikunnallinen puoli on reilassa. Annan Alman hyppiä sängyn päälle, mutta koska en erinäisten vesivahinkojen vuoksi viitsi antaa sen olla sängyllä, nostan sen takaisin lattialle. Hah. Sängylle pitää, totta kai, hypätä uudestaan, ja minäpä olen julma, nostan sen alas. :P

Alma oli tuhma ja söi mun tekemää hienoa estettä.
Höpsö pallero :)

Loppuun vielä kuva Koposta ihana joululahja päällään. :)

Pöhlä Kopoliini :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!