03 tammikuuta 2012

Esittely: Kopo :))

Aion nyt esitellä karvakorvaystävämme Kojon tarkemmin.

Kopo
Kojo tuli meille 1½-vuotiaana Tampereelta, koska sen vanhat omistajat muuttivat kerrostaloon, eivätkä viitsineet ottaa tätä luonnonlasta kaupungin keskelle.. Keheh. Me asuimme Orivedellä, tuossa mahdollisuuksien kaupungissa.
 

Kojo on hurja kärpäsmetsästäjä.

Kopo on myös the king of the Koppi. (älkää kysykö miksi Kojon linjat ovat sumeat.)Nykyisin Koponen asustaa, Kangasalla, kennelissä Vai miksikä sitä sanotaan. Tarhassa. Häkissä. Jossain.
Ainoat huonot puolet tässä asuintilassa on ehkä se, että sinne kertyy vettä ja se, että talvella lumimassojen peittäessä n. ½ tilasta liikkuminen on melko rajallista, jos ei halua komeisiin tassuhapsuihin lumipalloja. Muuten Kojo on iloinen ulkona. Onhan se joskus sisällä, kunhan se ei tuo puolta luontoa sisälle, kuten piristävän syyssateen jälkeen.

Kojon ell-käynneistä sen verran, että ei sen monesti ole tarvinnut siellä käydä. Onneksi.
Kerran se lakkasi syömästä, joka johtui vain siitä ettei sitä ole lekuroitu. Tyttöystävien tuoksu voitti. Ja erään kerran herra reviiritietoinen juoksi Kangasalantien yli jättäen peppunsa auton alle. Sittenpä lähdettiin lääkäriin ja siellä sanottiin, että kahtotaan viikonlopun yli. Niin tehtiin ja herra Kopo selvisi. :)

Edellämainittu reviiritietoisuus on koitunut myös rahamassimme kohtaloksi. Kuten silloin, kun lähdettiin kirmailemaan ihmisten ilmoille ja pian oltiin poliisin kyydissä, sen jälkeen jossain missä lieneekään koiratarhahoitolassa (?). Kukkaro keveni kyseisessä paikassa vietetyn yön jälkeen roimasti, mutta tulipahan sekin reissu tehtyä. :P

Kojo on myös aika jellona. :)
Kojolla on myös ainakin yksi virallinen koirakamu. Nuppu. Nuppu The Australianterrier. <3 Sitä on kiva nuuskutella. Sen peppua ainakin. Nuppu ei sentään aina liene yhtä innoissaan kun sitä haistellaan. Sen mielestä on kivempaa mennä Kojon pissisuihkun alle.

Kojo Koiranetissä
         Petsiessä

 Ps. Blogspotin aika näyttää ihan mitä sattuu, onhan se ihan hyväkin, jos sattuu jättämään postauksia vähän myöhään.. Öhm. :)

2 kommenttia:

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!