01 tammikuuta 2012

Alman valjaat.. ja muuta mukavaa.

Alman mielestä valjaat ovat hiukan turhat. Ne on ihan turhakkeet, synkät härpättimet, jotka painavat korvaamatonta kaulalisäkettä, niitä on siis paras jäystää joka välissä, että ne lähtisivät irti. Tai jotain. Alman mielestä. Minusta ne taas ovat vallan viisas keksintö, ja näenkin itseni juoksemassa kesäisellä nurmella (jouluna oli sellainen..) iloisesti kyseisen neidin kanssa, joka taas ottaisi väliin muutaman riemuloikan. Mutta niin ei ole, ja olen asiaan hieman pettynyt, joten aiomme jatkaa sovittelua neidin kanssa, jotta kompromissi löytyisi.

Olen pahoillani, kuva ei ole mitä parhain, ja Alma, ei ollut tarkoitus sokaista sinua, ymmärrän ärtymyksesi, sillä kuvassa sinulla on vielä tämä kyseinen härpäke, joka ei ole lempiasusteesi. Olen siis anteeksipyynnön velkaa.

Ystävämme karvakorva K taas on saanut lieventää tuskaa edellämainitusta asiasta. Herra on käyttäytynyt lenkillä varsin esimerkillisesti (lukuun ottamatta sitä, että sille yhdelle mustalle tyhmälle koiralle piti mennä haukkumaan tosi kovaa ja silleen..), kuten leikki oikein kauniisti pikkupennun kanssa, olen hyvin ylpeä.

Vuosi 2012 alkoi oikein mainiosti. Kojo ei kokonaisuudessaan kauhistellut raketteja, alkuillasta ainakaan, kopissaan se on aina kun niitä ammuskellaan. Almalatialaiselta laitoin verhot kiinni suurempien valovahinkojen (?) välttämiseksi. Itse olin siskollani, joka armeliaasti jaksoi ottaa minut kotiinsa, tämä oli hyvin jaloa, kiitos siitä sisarelleni. :)

Hyvää alkanutta vuotta kaikille ;)ps. tämä on hyvin vanha kuva ja pojun vesikuppikin on jäässä.. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!